L’Esplai de Tordera prepara una nova edició del Festival Nadalenc Intergeneracional


festival intergeneracionalL’Esplai de Tordera acollirà aquesta tarda un nou Festival Nadalenc Intergeneracional, habitual des de fa uns anys per aquestes dates. Hi participaran el Casal de Joves, el centre obert “El Caliu” i el centre obert S+J (Salut+Jove) de Creu Roja Tordera, a més de l’Associació de Gent Gran l’Esplai. L’objectiu és intercanviar experiències entre generacions, tot realitzant activitats diverses. En parla Miquel Pujol, president de l’Esplai.

Jornada intergeneracionals

El festival començarà a dos quarts de 6 de la tarda, al local de l’Associació de Gent Gran l’Esplai. Al final es farà un piscolabis per a tots els participants.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca