En Quim Gispert va deixar Franciac per venir a treballar a la Fibracolor, però poc després la va deixar per dedicar-se exclusivament a la perruqueria


QUIM GISPERT - 14.08.2017 011La tarda és temps era temps passeja per Franciac, un petit poble format per un conjunt de masos i cases, entre Riudellots i Caldes, on va néixer en Quim Gispert que va arribar a Tordera per treballar a Fibracolor i va muntar una perruqueria.

 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca