Un centenar de torderencs demanen la llibertat de Junqueras, Forn i els Jordis


20171204_200319Aquest dilluns al vespre, al voltant de 100 persones van protagonitzar una nova concentració davant l’Ajuntament organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana, per la decisió del jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, de mantenir en presó incondicional el vicepresident del govern cessat Oriol Junqueras, el conseller cessat Joaquim Forn i els líders d’ANC i Òmnium, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. Durant l’acte de protesta, Àngel Vallicrosa, coordinador local de l’ANC va llegir un manifest. Escoltem un fragment.

manifest presos

L’acte va acabar amb un minut de silenci i crits de llibertat.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca