El CAAD Maresme activa la campanya #AmbTuNoTincFred i cerca cases d’acollida per als gossos més sensibles a les baixes temperatures


ambtunotincfredEls termòmetres es desplomen i el Centre d’Atenció d’Animals de Companyia (CAAD) Maresme activa la campanya #AmbTuNoTincFred. Es fa una crida urgent per trobar cases d’acollida per als gossos més sensibles a les baixes temperatures. En aquests moments, hi ha una quarantena d’animals que necessiten sortir urgentment del Centre. El CAAD es troba ubicat a Argentona, al darrera el cementiri, una zona on a la nit i matinada els termòmetres baixen dràsticament i, per tant, l’objectiu és trobar una ubicació més adient per als animals que pateixen més el fred. Ho explica La directora del Centre, Mar Alcalà.

caad 1

Mar Alcalà confia que la resposta de la ciutadania sigui la mateixa que anys anteriors.

caad 2

Les persones que vulguin i puguin acollir durant aquests dies algun dels animals que es troben al CAAD Maresme poden contactar amb el Centre enviant un missatge al correu electrònic: atencioanimals@ccmaresme.cat o al Tel. 93 797 42 72