IniciNoticiesPolíticaEl Diputat del PSC, Marc Lamuà creu que els socialistes són els...

El Diputat del PSC, Marc Lamuà creu que els socialistes són els únics que poder aportar solucions a la situació actual de Catalunya

psc mercat marc lamuaEl diputat del PSC al congrés, Marc Lamuà va ser diumenge a Tordera, acompanyat per membres de l’executiva local. Lamuà que va poder parlar amb els visitants al mercat, remarcava que aquesta campanya electoral es preveu molt oberta, tal i com mostren les darreres enquestes. En declaracions a Ràdio Tordera, el diputat gironí creu que el PSC és l’únic partit que pot aportar solucions davant la situació actual de Catalunya. Segons Lamuà cal abordar canvis profunds la governabilitat del país.

Marc Lamua 1

El diputat del PSC ha assegurat que és una “mala notícia” que el Tribunal Suprem hagi decidit mantenir a la presó provisional als consellers cessats Oriol Junqueras i Joaquim Forn, així com l’expresident de la ANC Jordi Sànchez i al líder d’Òmnium, Jordi Cuixart. Lamuà ha recordat que sempre ha qualificat de desproporcionada la mesura cautelar d’empresonar als representants sobiranistes, i el fet que quatre d’ells segueixin a la presó “és una mala notícia perquè no produeix el resultat que molts havien desitjat”.

Marc Lamua 2

El proper diumenge, el PSC Tordera continuarà amb una parada en el mercat, acompanyats del diputat al parlament, Ferran Pedret.

ÚLTIMES NOTÍCIES