Hortsavinyà viu aquest diumenge la festa major de Santa Eulàlia


cartell santa eulalia 2017El proper diumenge, 10 de desembre, Hortsavinyà viurà la seva festa major de Santa Eulàlia amb diferents actes. A partir de les 10:00h hi trobarem un mercat d’intercanvi i artesania; actuació de la Coral d’Hortsavinyà; el grup “The sun cats” amenitzarà la festa i l’església de Santa Eulàlia romandrà oberta durant tot el dia. Com cada any, la música, la dansa, els jocs i l’espectacle seran presents a la festa. Hi haurà servei de bar, al centre d’informació del parc. Les activitats estan emmarcades dins la campanya Hortsavinyà Viu el parc.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca