Tot a punt per la XXIII Marxa popular de Miralles que se celebrarà demà dimecres


marxa mirallesDemà dimecres a partir de dos quarts de 9 del matí donarà inici la XXIII Marxa Popular de Miralles. Un esdeveniment tradicional no competitiu que enguany presenta un canvi important a nivell organitzatiu. Tal i com va avançar aquesta emissora, el Club Esportiu Tordera s’encarrega de tirar-la endavant. Albert Prats portaveu del CET ens explicava que agafen l’encàrrec de tirar endavant l’esdeveniment com un autèntic repte, tot i que lamenten que els habituals organitzadors no puguin tirar-ho endavant.

Prats marxa miralles 1

La sortida i arribada de l’activitat tornarà a ser a l’esplanada del darrere del Pavelló dels Països Catalans. A partir de les 8:30h del matí s’arrencarà l’esdeveniment. La marxa tindrà dos itineraris: un de 11km, apte per a tothom, i un de 18,5km, de més dificultat i amb diferents desnivells durant el recorregut. Tot el camí estarà senyalitzat i hi haurà diferents punts d’avituallament i control.

La Marxa és oberta a tothom i no té caràcter competitiu; els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. A l’arribada hi haurà una botifarrada per a tots els participants. Les inscripcions es podran fer fins a una hora abans, al punt de sortida a partir de les 7:30h. Prats dies enrere, transmetia dos missatges a la gent de Tordera.

Prats marxa miralles 3

El preu de la inscripció serà de 8 euros per als adults i 5 euros per als nois i noies de fins a 12 anys i servirà per finançar les despeses de la marxa i un obsequi per a cada participant. Els socis del Club Esportiu Tordera tindran 2€ de descompte.  
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca