IniciNoticiesSocietatL'AJUNTAMENT DE TORDERA POSA EN FUNCIONAMENT UN SISTEMA DE TRÀMITS ADMINISTRATIUS PER...

L'AJUNTAMENT DE TORDERA POSA EN FUNCIONAMENT UN SISTEMA DE TRÀMITS ADMINISTRATIUS PER INTERNET

L’Ajuntament de Tordera ha posat en funcionament el servei de tràmits adminsitratius per Internet a través del sistema e-TRAM, un mòdul de gestió municipal de sol·licituds i tràmits per Internet integrat a la plataforma de l’Administració Oberta de Catalunya.
El primer tràmit que es podrà fer oficialment per xarxa serà la presentació d’instàncies genèriques que requereixen del servei de registre d’entrada. Des de l’espai e-TRAM, tothom qui ho desitgi podrà presentar les instàncies a l’Ajuntament sense necessitat de personar-se a les dependències municipals ni fer-ho en l’horari establert.

Per a poder realitzar els tràmits via internet serà necessari obtenir un identificador d’usuari a través de www.cat365.net. Un cop registrat, el ciutadà rebrà les dades d’accés via correu postal i ja es podrà accedir al servei amb les dades obtingudes d’usuari i contrasenya per a sol·licitar algun dels tràmits disponibles.
L’objectiu de la Regidoria de Tecnologies de la Informació és que els propers mesos sigui possible que, a través del sistema e-TRAM, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, el ciutadà pugui formalitzar i consultar diverses gestions i tràmits municipals, identificant-se prèviament, així com també rebre informació via correu electrònic i avisos per SMS sobre la situació dels seus tràmits. El regidor de joventut i tecnologies de la informació,
Marc Unió, ens dona més detalls
L’Ajuntament de Tordera ha estat un dels municipis pioners en la implantació d’aquesta eina tecnològica, que ha sorgit d’una iniciativa conjunta dels ajuntaments catalans amb l’Administració Oberta de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES