IniciNoticiesEsportsHoraris dels partits dels primeres equips torderencs 25-26 novembre

Horaris dels partits dels primeres equips torderencs 25-26 novembre

presentacio futbolLa jornada esportiva pels primers equips torderencs s’iniciarà demà dissabte a les 16:00h de la tarda a la pista del CB Sant Hilari. L’equip sènior femení del CEEB Tordera intentarà seguir amb la mateixa línia positiva que porten fins ara a la categoria de la segona catalana.

A les 17:00h serà el torn pel sènior de l’Athletic Club Tordera Par. Visiten la ciutat esportiva de Blanes i s’enfrontaran al Blandaesportiu.

A les 19:45h el Club Patí Tordera té l’obligació de començar a puntuar de tres en tres a la primera nacional espanyola. Rebran la visita del Sant Cugat al parroquial i aquest duel el podreu seguir en directe a través de la 107.1FM.

De cara a diumenge, el CEEB Tordera masculí jugarà a les 12:15h a la pista del Pavelló dels Països Catalans i disputarà el derbi contra l’AECAM Malgrat a la categoria de la segona catalana.

A partir de les 15:45h al municipal d’esports hi haurà la presentació dels equips per aquesta temporada del Club Futbol Tordera i acte seguit, l’equip de tercera catalana jugarà contra l’Hostalric a les 16:30h. Un enfrontament que podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

Per tancar el cap de setmana esportiu, el Futsal Tordera rebrà al Palamós a partir de les 18:00h de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES