IniciNoticiesComerçObertes les inscripcions per a participar a la 3a Fira de Nadal

Obertes les inscripcions per a participar a la 3a Fira de Nadal

Cartell_3a_Fira_NadalEl pròxim 16 de desembre de 10h a 20:30h la plaça de l’Església i els seus voltants acolliran la tercera edició de la fira de nadal de Tordera. L’objectiu principal d’aquesta activitat és atreure nous visitants al nostre municipi, poder seguir dinamitzant el nucli històric i que els torderencs i torderenques surtin al carrer i gaudeixin d’aquest ambient nadalenc al seu poble. Donat l’èxit de les anteriors edicions, la Fira de Nadal seguirà comptant amb diverses activitats de lleure per als visitants adreçades, especialment, al públic familiar.

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera té obertes les inscripcions per a participar com a firaires a la Fira de Nadal d’enguany. L’objectiu principal és fomentar el sector de serveis i comerç del nostre municipi. Marçal Vilajeliu és regidor de l’àrea.

fira nadal

Les inscripcions es poden fer via correu electrònic : fira@tordera.cat o bé presencialment a les oficines de Promoció Econòmica Camí Ral, 174. De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00. El termini finalitza l’1 de desembre.

ÚLTIMES NOTÍCIES