IniciNoticiesEducacióEs prepara una Xerrada-taller per a pares i mares sobre "La gestió...

Es prepara una Xerrada-taller per a pares i mares sobre “La gestió de l’agenda escolar i l’ús de les pantalles en temps fora d’escola”

Gestió de l'agenda escolar i ús de les pantalles fora de l'escLa Regidoria d’Ensenyament, d’acord amb el Consell Escolar Municipal i la Diputació de Barcelona, organitzen el proper 29 de novembre, una xerrada taller adreçada a pares i mares sota el títol “La gestió de l’agenda escolar i l’ús de les pantalles fora de l’escola”. La finalitat de la xerrada és oferir eines als pares i mares per ajudar els seus fills a gestionar millor el seu temps. També es vol donar eines per tal que els infants s’impliquin en les tasques escolars així com aprendre a fer un bona gestió de l’ús de les pantalles. Alguns continguts que es tractaran a la xerrada-taller seran mètodes per a l’organització de tasques escolars, mètodes per optimitzar el temps d’estudi, motivació per a les tasques escolars, utilització de les pantalles com a elements reforçadors, com organitzar i distribuir el temps d’oci i joc dels fills i aprendre a diferenciar l’ús de l’abús de les pantalles. Àngel Pous és regidor d’ensenyament a l’Ajuntament de Tordera.

xerrada ensenyament

La  metodologia del taller serà a través de la presentació de continguts tèorics amb l’ajuda de material visual, amb exemples pràctics de recursos útils i amb la recollida de casos reals per treballar-los. El taller està adreçat especialment a pares mares de nens i adolescents usuaris de mòbils, tauletes, ordinadors, consoles i televisió. La durada de la sessió serà de dues hores, de 18:00h a 20:00h, i serà a càrrec d’Alba Moya, neuropsicòloga clínica i Anna Isabel Garcia, psicòloga clínica i de salut. Les places per participar-hi són gratuïtes i limitades, per això cal fer inscripció prèvia a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat

Per a la xerrada-taller caldrà que tothom porti un dipositiu mòbil (telèfon, ordinarod o tauleta).

ÚLTIMES NOTÍCIES