Es promou una nova edició del mercat solidari de Tordera amb la Marató de TV3


cartell marato 2017Tordera vol donar un any més suport a la Marató de TV3, el proper 17 de desembre, organitzant el Mercat Solidari. Coincidint amb el mercat del diumenge, associacions de Tordera recullen fons per a la Marató muntant parades arreu del mercat amb guardioles i material informatius sobre la temàtica de la causa. Algunes entitats també organitzen activitats de reclam el mateix diumenge, com sortejos, tallers o cantades de Nadales. Ho explica el regidor de participació ciutadana, Josep Llorens.

marato tv3

Totes les entitats i associacions que vulguin muntar una parada al mercat solidari poden inscriure’s a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat. La Marató d’enguany es dedica a les malalties infeccioses.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca