CDR Tordera organitza dissabte una caminada per la llibertat dels presos polítics


caminada llibertat cdrEl CDR Tordera organitza aquest dissabte una caminada per la llibertat dels presos polítics. El punt de concentració serà el parc Prudenci Bertrana a les 16:45h, es començarà la caminada direcció el pont de ferro on es demana portar un tros de tela o cinta groga per omplir el pont de llaços. Es continuarà cap a la rotonda Ca l’Albert on hi haurà l’actuació dels geganters i grallers de Tordera que interpretaran l’himne dels Segadors. La comitiva seguirà direcció la plaça Lluís Companys on hi trobarem una actuació teatral. Finalment, a les 19:00h al parc de la sardana tindrem l’acte final i lectura del manifest exigint la llibertat dels presos polítics. La caminada serà amenitzada pels tabalers i malabars de la Colla de Diables i els tractors dels pagesos de Tordera.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca