IniciNoticiesEsportsLa delegació Oncolliga Tordera organitza per aquest diumenge una Oncobicicletada familiar torderenca

La delegació Oncolliga Tordera organitza per aquest diumenge una Oncobicicletada familiar torderenca

bicicletada oncolligaLa delegació de l’Oncolliga de Tordera segueix organitzant activitats esportives i familiars per tal de recollir fons per a la investigació i la lluita contra el càncer. Aquests esdeveniments també serveixen per donar a conèixer la seu que té l’entitat al nostre municipi. Per aquest diumenge 26 de novembre sota l’organització del torderenc Miquel Grimal, es celebrarà la primera oncobicicletada familiar torderenca. Una activitat que va dirigida a tota la gent que vulgui gaudir d’uns 13km en bicicleta fins a l’Església de Sant Miquel de Vallmanya. El mateix Miquel Grimal ens dona més detalls de la iniciativa.

Grimal bicicletada 1

La sortida i l’arribada serà a la pista coberta de Sant Andreu i començarà a les 9:00h del matí. Grimal ens avança algun detall del recorregut que serà circular i la tornada es farà pel GR-92.

Grimal bicicletada 2

Les inscripcions ja estan obertes i són molt importants pels organitzadors per tal de poder tenir una previsió determinada de participants. Es poden fer a la xarcuteria Can Verdum i tenen un preu de 6€ anticipades i 8€ el mateix dia una hora abans de l’inici de l’activitat. Aquest diners van destinats íntegrament a l’Oncolliga i el dia de la oncobicicletada hi haurà un obsequi i esmorzar per a tothom.

Joan Madrid membre de la delegació de l’Oncolliga a Tordera ens explicava que intenten sempre organitzar una activitat que pugui esta oberta a tota la població torderenca.

Madrid bicicletada 3

Per a més informació sobre l’activitat o la tasca que realitza l’Oncolliga us podreu adreçar a través de la pàgina oficial de facebook.

ÚLTIMES NOTÍCIES