IniciNoticiesComerçDIVERSIFICAR L’OFERTA DE PARADES I MILLORAR ELS ACCESSOS ALS APARCAMENTS SÓN DUES...

DIVERSIFICAR L’OFERTA DE PARADES I MILLORAR ELS ACCESSOS ALS APARCAMENTS SÓN DUES DE LES CONCLUSIONS DE L’ESTUDI DE MILLORA I MODERNITZACIÓ DEL MERCAT DELS DIUMENGES PRESENTAT AHIR.

La regidoria de promoció de la vila i via publica van presentar ahir els resultats de l’estudi de millora i modernització del mercat dels diumenges. L’estudi constata que el 57% dels visitants al mercat provenen de comarques veïnes, un 22% d’altres zones i un 21% de Tordera. L’edat mitjana del visitants està entre els 40 i 60 anys, que estan entre un i dues hores en el mercat. El 89% dels visitants valoren el nostre mercat entre bo i excel·lent. Sobre que necessita millorar, els enquestats reclamen millores en l’aparcament i les aglomeracions. Principalment, el visitant compra fruita, verdura i roba i de mitjana es gasta uns 46 euros. Entre els marxants un 76% fan una valoració positiva del mercat. Creuen que s’hauria de millorar en la seguretat, aparcament i distribució. Finalment entre els comerciants un 85% assegura que el mercat és adequat per la seva activitat. Un 40% creu que necessita millorar la seguretat i un 43% reclama millores en l’aparcament. L’Ajuntament de Tordera preveu fer canvis significatius en el mercat ambulant dels diumenges, que porta cada setmana entre 15.000 i 23.000 visitants al municipi. El regidor de Promoció de la Vila, Bernat Costas, ha explicat que l’objectiu és diversificar l’oferta de les parades, tant en gamma de productes com en preu. Així doncs, els paradísies que aportin aquest plus seran els que ho tindran més fàcil a l’hora d’aconseguir una llicència. Paral·lelament, també s’impulsaran millores relacionades amb l’atenció al visitant. Bernat Costas ens explica les mesures previstes.

Abans de l’estiu es preveu obrir una oficina d’informació del mercat i es milloraran els accessos als aparcaments que, segons un estudi, és una de les principals deficiències. El regidor de promoció de la vila, explica com s’aplicaran les mesures proposades.

L’ajuntament de Tordera començarà a treballar avui mateix, amb una reunió amb els presidents del gremi de marxants i l’associació de comerciants del municipi per continuar negociant el nou reglament del mercat de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES