IniciNoticiesCulturaTORDERA S’INCORPORA AL CONCURS DE MÚSICA JOVE “GIRAMARESME”

TORDERA S’INCORPORA AL CONCURS DE MÚSICA JOVE “GIRAMARESME”

La segona edició del concurs de música jove “Giramaresme” ja està en marxa. La iniciativa la van promoure l’any passat els ajuntaments de Sant Pol de Mar, Calella i Pineda de Mar, i aquest any s’hi han incorporat Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera. “Giramaresme” és un concurs de grups de música del Maresme, ideat inicialment des de l’Ajuntament de Sant Pol de Mar, que pretén donar una empenta als grups novells de cada poble per tal de donar-se a conèixer arreu de la comarca. Les propostes seran analitzades per un jurat format per professionals del món de la música i el grup escollit podrà realitzar una gira per diversos municipis del Maresme, sovint coincidint amb les Festes Majors. El regidor de joventut de l’Ajuntament de Tordera, Marc Unió, ha explicat que la pàgina web del concurs www.giramaresme.cat és una eina interessant per la difusió dels grups.

Unió també ha dit que Tordera és un poble viu en grups de música i que aquest concurs és una bona oportunitat per tots ells.

La presentació de la segona edició del concurs “Giramaresme” va comptar amb la presència del músic i cantant Pep Sala i de la cantant Mònica Green.

ÚLTIMES NOTÍCIES