IniciNoticiesEntitatsEL CONSELL MUNICIPAL DE COMERÇ I LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA ORGANITZEN...

EL CONSELL MUNICIPAL DE COMERÇ I LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA ORGANITZEN AVUI UN CURS DE MANIPULADORS D’ALIMENTS.

El Consell Municipal de Comerç i la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera organitzen un nou curs de manipuladors d’aliments que tindrà lloc el proper 13 de juny al Teatre Clavé.
El curs està adreçat a tots els comerciants i empresaris que manipulen aliments (restaurants, bars, xarcuteries, forns de pa, menjadors escolars…) i té per objectiu aconseguir l’acreditació de coneixements d’higiene alimentària tal com estableix la normativa vigent de formació continua dins del pla formatiu de cada empresa i empresari.
El curs tindrà una durada d’una sola sessió, de 15 h a 17 h o bé de 17 h a 19 h, durant la qual es farà una exposició general de les obligacions dels empresaris i treballadors sobre l’acompliment de la llei. Després d’aquesta sessió, cadascun dels assistents disposarà del material necessari per desenvolupar els coneixements adequats del seu sector per a resoldre un qüestionari que hauran de remetre posteriorment. El termini màxim per retornar el qüestionari serà d’un mes.
Finalment, l’empresa que imparteix el curs posarà a la disposició de tots els qui superin el qüestionari una línia d’informació directa durant quatre anys per conèixer les modificacions de la normativa de cada sector.
El preu del curs per alumne és de 35 euros i les inscripcions es podran fer adreçant-se a l’Ajuntament de Tordera, o bé per telèfon (tel. 937643717).

ÚLTIMES NOTÍCIES