IniciNoticiesEsportsResultats dels primers equips torderencs del 18-19 novembre

Resultats dels primers equips torderencs del 18-19 novembre

hoquei macanetEl cap de setmana esportiu va iniciar-se amb el derbi de la primera nacional espanyola d’hoquei patins entre el CPTordera i el Shum Maçanet. Repartiment de punts després de l’empat a 2 entre els dos conjunts, un resultat que els hi surt productiu a cap dels dos equips.

El Futsal Tordera segueix acumulant derrotes, l’última va ser a la pista del Riudellots per un marcador de 3-1. L’Athletic Club Tordera Parc va sumar un nou triomf al pavelló dels Països Catalans, en aquest cas contra el Porqueres per 3-1.

En bàsquet, el sènior femení continua amb la seva ratxa positiva i va tornar a sumar una victòria a casa contra el CB Vilablareix per 56-44. El sènior masculí se li va escapar el derbi contra el CB Blanes en els últims instants. Els torderencs van perdre per només tres punts de diferència 73-70.

El Club Futbol Tordera segueix sense aixecar cap i ja són quatre derrotes en dotze partits les que acumula. El dissabte per la tarda visitaven el camp de l’Anglès, Jonatan Rodríguez va aconseguir revertir el gol inicial dels locals en el minut 56 però finalment Gerard Vega de l’Anglès va posar el definitiu 2-1 al 87.

ÚLTIMES NOTÍCIES