IniciNoticiesRegidoriesL'Ajuntament tanca avui la convocatòria de selecció de 3 perfils professionals per...

L’Ajuntament tanca avui la convocatòria de selecció de 3 perfils professionals per a joves inscrits al programa Garantia Juvenil

29-0032El Servei Local d’Ocupació de Tordera ha presentat sol·licitud a la convocatòria de subvenció del Servei públic d’Ocupació (SOC) destinada a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia juvenil a Catalunya. A través d’aquesta convocatòria s’han sol·licitat 3 perfils professionals per cobrir temporalment les places d’enginyer municipal, tècnic/a auxiliar a l’àrea de Serveis Personals i tècnic/a auxiliar a l’àrea d’informàtica. Ho explica la regidora de joventut, Bàrbara Vergés.

garantia juvenil 1

No serà la primera vegada que Tordera participa en el programa de garantia juvenil. La regidora Vergés fa un balanç positiu d’anteriors edicions.

garantia juvenil 2

Tots els interessats en participar de l’oferta cal que estiguin inscrits necessàriament al programa Garantia Juvenil i presentar la sol·licitud destinada a tal efecte a l’OAC de l’Ajuntament fins avui divendres. Per a més informació cal adreçar-se al Servei Local d’Ocupació (Camí Ral, 174)

ÚLTIMES NOTÍCIES