IniciNoticiesCulturaEl Teatre Clavé torna a participar en el festival El Més Petit...

El Teatre Clavé torna a participar en el festival El Més Petit de Tots

akari_teatreclaveEl Teatre Clavé de Tordera participarà en una nova edició del festival El Més Petit de Tots que enguany arriba a la seva 13ena edició. La directora del festival El Més Petit de Tots, Eulàlia Ribera, ha explicat que el certamen ofereix una programació “rabiosament contemporània” que pretén apropar les arts escèniques als infants de 0 a 5 anys. Per fer-ho aposta per innovadors muntatges que permeten al públic interactuar amb el seu entorn i que compten amb aforaments reduïts. Eulàlia Ribera explica que el festival està començant a esdevenir un referent en el mapa europeu de certàmens adreçats al públic infantil.

Eulalia Ribera

A Tordera, el festival presentarà l’espectacle Akari. És el nou espectacle de dansa contemporània de la companyia andalusa DA.TE Danza que, de la mà del coreògraf Omar Meza investiga les propietats de la llum i la seva particular forma de viatjar per l’aire. La proposta es podrà veure aquest dissabte, a les 17:00h i 18:00h.

En el marc del festival una cinquantena de programadors -una vintena d’estrangers- participaran en una trobada internacional per analitzar el futur de les arts escèniques dirigides als mes menuts. La programació compta amb una quinzena de propostes provinents de Brasil, Portugal, Japó, Dinamarca, Holanda i França, així com una mostra de les darreres novetats de casa nostra. 

ÚLTIMES NOTÍCIES