IniciNoticiesCultura RÀDIO TORDERA ORGANITZA DISSABTE UNA COMPETICIÓ ON ELS ESPORTISTES DE TORDERA...

RÀDIO TORDERA ORGANITZA DISSABTE UNA COMPETICIÓ ON ELS ESPORTISTES DE TORDERA CANVIARAN D’ESPORT PER UN DIA I LA FESTA FÍ DE TEMPORADA DEL PROGRAMA BON DIA MENUTS, EN MOTIU DELS 25 ANYS DE L’EMISSORA.

Ràdio Tordera continua immersa en els actes de commemoració dels 25 anys de la seva primera emissió. Aquest proper dissabte, 17 de juny, s’han organitzat dues activitats ben diferents en motiu d’aquesta efemèride. Al matí, els esportistes de Tordera canviaran d’esport per un dia. Membres del club bàsquet Tordera, Club Futbol Tordera i el Club voleí Tordera, jugaran entre si, de 10 a 1 migdia, al pavelló municipal. Jordi Massana, Albert Galindo, Laureano Fernàndez, membres del futbol, voleibol i bàsquet de Tordera respectivament, valoren molt positivament aquesta iniciativa.

A la tarda, El programa infantil “Bon Dia Menuts” realitzarà la festa de final de temporada amb l’actuació del grup “La tresca i la verdesca”. A més, hi haurà xocolatada per tots els assistents i l’actuació d’en Miquelet Pallasó. 

La festa començarà a dos quarts de 6 de la tarda a la plaça de l’església.
En motiu del vint-i-cinquè aniversari, Ràdio Tordera ha organitzat fins al moment, activitats diverses com un concert amb l’orquestra girasol, una trobada d’oients del programa el matí de sardana o l’emissió per Internet.

ÚLTIMES NOTÍCIES