IniciNoticiesPolíticaTOTS ELS PARTITS POLÍTICS DE TORDERA PARTICIPEN EN LA CAMPANYA DEL REFERÈNDUM...

TOTS ELS PARTITS POLÍTICS DE TORDERA PARTICIPEN EN LA CAMPANYA DEL REFERÈNDUM DE L’ESTATUT DE CATALUNYA PER EXPOSAR ELS PROS I CONTRES DEL NOU ESTATUT CATALÀ.

Tots els partits polítics de Tordera, han aprofitat la campanya del referèndum de l’estatut de Catalunya, per desglossar els pros i contres del nou estatut català. El partit popular va organitzar ahir una xerrada amb el diputat, Joan Lopez on va argumentar la posició que defensa el seu partit.

ERC de Tordera, va convidar en aquesta campanya electoral, al secretari general de política municipal d’ERC, Jaume Oliveres, on va explicar que Catalunya havia fet un pas enrere amb el finançament proposat en l’estatut.

El moviment alternatiu per Tordera, va organitzar ahir una taula rodona, amb la presència de l’advocat, Lluís Xavier Toldrà i de diverses persones vinculades a plataformes ciutadanes contraries i favorables al nou estatut. 

El PSC de Tordera, va rebré la visita diumenge passat del conseller de cultura de la generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, on va aprofitar per fer campanya a favor de l’estatut, entre els visitants del mercat dominical. 

Per últim, CiU de Tordera va convidar dijous el diputat Jordi Turull argumentar els avantatges del nou estatut pels ciutadans de Catalunya.

Tots els partits polítics, esperen que els torderencs vagin a votar el proper 18 de juny , independentment del contingut del seu vot.

ÚLTIMES NOTÍCIES