Avui es commemora el Dia Mundial de la Diabetis amb diverses activitats programades


programa diabetisLa Corporació de Salut del Maresme i La Selva crea una pàgina de Facebook sobre la Diabetis. L’objectiu d’aquesta pàgina és informar i resoldre els dubtes de les persones afectades, els seus familiars i la resta de població sensibilitzada amb el tema, així com crear un grup dinàmic que participi en les diverses activitats que es proposaran. Ho ha explicat la metgessa de família i membre de l’equip referent de diabetis de l’hospital de Calella, Carme Pascual, en declaracions a Ràdio-Televisió Calella.

diabetis

La presentació d’aquest perfil a Facebook serà un dels actes que tenen previstos per commemorar el Dia Mundial de la Diabetis. Durant tot el dia es realitzaran activitats que serviran per conscienciar i aconsellar sobre aquesta malaltia.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca