Creix en 49 les persones aturades a Tordera el mes d’octubre


atur octubre 17Segon mes de pujada de les xifres d’atur a Tordera. El passat octubre, 49 torderencs i torderenques es van inscriure a les oficines de treball com a demandants de feina. Amb aquest increment, el total de persones aturades a Tordera s’eleva a 1.132, 132 persones menys que el mes d’octubre de l’any passat. L’índex de desocupats es situa en el 15,65%, el cinquè pitjor de la comarca.

Les dades analitzades per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal indiquen que l’increment de l’atur ha afectat a tots els grups d’edat i a tots els sectors econòmics. La única variable en la qual es registra un descens és entre el col·lectiu masculí del grup SOA (sense ocupació anterior).
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca