IniciNoticiesEntitatsL'AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA EL PROJECTE INICIAL D'OBRES DEL NOU PARC DE...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA EL PROJECTE INICIAL D’OBRES DEL NOU PARC DE BOMBERS DEL MUNICIPI.

L’Ajuntament de Tordera va aprovar inicialment el projecte de construcció del nou parc de bombers del municipi
El parc estarà situat a una parcel·la de 2000 metres quadrats al sector del Mas Sant Jaume, al costat del futur Casal de Joves.
El projecte de l’equipament, que s’ha redactat des dels serveis tècnics de l’empresa pública municipal TUA, dibuixa una nau de dues plantes en una superfície superior als 700 metres quadrats.
A la planta baixa hi haurà un magatzem per a quatre vehicles d’emergències, vestidors, un gimnàs, despatxos i una aula polivalent que servirà com a espai de reunions, per a fer cursos formatius per als bombers i servirà també de centre d’actuacions en cas d’emergències. A la planta superior hi haurà una zona de vivenda per als bombers. L’exterior de l?equipament comptarà amb un espai adaptat per a fer maniobres i pràctiques així com una zona d’esport i esbarjo.
La previsió del consistori torderenc és començar les obres de la nova nau dels bombers passat l’estiu perquè pugui estar operativa l’estiu del 2007.

El pressupost del nou parc de bombers supera els 600.000 euros i estarà finançat per l’aportació municipal i subvencionat per la Generalitat de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES