IniciNoticiesPolíticaEl regidor del PP a Tordera Xavier Martin anuncia que no encapçalarà...

El regidor del PP a Tordera Xavier Martin anuncia que no encapçalarà la candidatura popular en les eleccions de 2019

xavi martinEl regidor del Partit Popular de Tordera, Xavier Martin, té decidit no tornar a encapçalar ni representar les sigles del Partit Popular en unes eleccions. De fet, ni del Partit Popular, ni cap altre formació política amb representació supramunicipal. El regidor torderenc ha pres aquesta decisió, en no compartir el posicionament ni les declaracions dels representants del Partit Popular a Catalunya, en tot el procés sobiranista.

comunicat pp 1

L’edil ja feia setmanes que públicament mostrava el seu rebuig per l’aplicació de l’article 155, o trobava desproporcionat l’empresonament dels Consellers destituïts i de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. Martin sempre ha defensat el diàleg entre les dues parts, per evitar el xoc de trens.

comunicat pp 2

Xavier Martin té la voluntat de continuar militant en el PP, almenys fins a finals de legislatura. Malgrat això, davant les properes eleccions del 21D assegura que no farà campanya pels populars si el fil argumental és combatre l’independentisme.

comunicat pp 3

El regidor del Partit Popular continuarà col·laborant, fins a finals de legislatura, amb l’equip de govern municipal on té encarregades les àrees de Seguretat i Protecció Civil.

ÚLTIMES NOTÍCIES