IniciNoticiesEntitats ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LES DUES ACTIVITATS ORGANITZADES PER RÀDIO TORDERA...

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LES DUES ACTIVITATS ORGANITZADES PER RÀDIO TORDERA EN MOTIU DEL VINT-I-CINQUÈ ANIVERSARI DE L’EMISSORA.

Una jornada rodona. D’aquesta manera es pot valorar les activitats organitzades per Ràdio Tordera dissabte, en motiu del vint-i-cinquè aniversari de l’emissora.
Al matí, un centenar d’esportistes del club bàsquet Tordera, Club fútbol Tordera i Club Volei Tordera, van canviar d’esport per un dia, al llarg d’una jornada celebrada al pavelló municipal.

Dissabte A la tarda, més de 400 persones menuts, menudes, pares i avis van gaudir de la festa de final de temporada del programa infantil “Bon Dia Menuts”. La plaça de l’església va ser l’escenari de l’actuació del grup “La tresca i la verdesca” i del pallasso Miquelet. Al finalitzar es va oferir una xocolatada per tots els assistents. 

En motiu del vint-i-cinquè aniversari, Ràdio Tordera ha organitzat fins al moment, activitats diverses com un concert amb l’orquestra girasol, una trobada d’oients del programa el matí de sardanes, l’inici de l’emissió per internet o donant suport en la sortida en bicicleta des de Tordera fins a Montserrat, a càrrec de la colla del senglar.

ÚLTIMES NOTÍCIES