IniciNoticiesMedi ambientS’ultimen els detalls de la Ruta de la Tourdera

S’ultimen els detalls de la Ruta de la Tourdera

20171027_110802El projecte “Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies” neix de la voluntat pública dels diferents promotors del projecte de dinamitzar els recursos naturals, culturals i immaterials vinculats al riu Tordera i la seva conca, mitjançant la vinculació del senderisme i el cicloturisme al voltant d’un curs fluvial tant important com la Tordera i la riera d’Arbúcies.

El Grup Artea finalitza aquesta setmana les obres a la Ruta de la Tourdera. Les obres s’han fet principalment al camí de can Buscà. S’ha habilitat un pont de dos metres de fusta per donar accés a la Ruta de la Tordera en comptes de creuar pel mig de la carretera. Hi tenen permès el pas els vianants i ciclistes. També s’ha creat un petit pas subterrani pel pas lliure dels animals i les aigües de pluja on els ciutadans no hi poden travessar. Aquesta ruta fluvial acaba a Tordera al nou pont del camí de can Buscà però continua per diferents poblacions com: Fogars de la Selva i Arbúcies. Josep Palma, treballador del Grup Artea ens explica les obres i els terminis de la ruta.

ruta tourdera1

Josep Palma explica les mesures que es volen prendre perquè els vehicles que aparquen a la zona del passeig fluvial no tallin el camí.

ruta tourdera2

El grup Artea també s’està encarregant de fer una aula als vestuaris del camp municipal de futbol i en dues setmanes començaran a treballar en 60 metres quadrats de la teulada de l’Església que ha de ser arreglada i reconstruïda.

ÚLTIMES NOTÍCIES