IniciNoticiesEsportsAquest diumenge la plaça del mirador de Tordera acollirà la IV diada...

Aquest diumenge la plaça del mirador de Tordera acollirà la IV diada dels Castellers de l’Alt Maresme

diada maduixotsAquest proper diumenge 12 de novembre els castellers de l’Alt Maresme tancaran la seva temporada a Tordera. Coincidint amb el mercat dominical, la plaça de l’ajuntament i el mirador de la plaça seran l’escenari de la IV diada dels maduixots. La jornada començarà a les 11:30h amb una cercavila des del Pont de Ferro i continuarà a les 12:00h amb les actuacions dels Castellers del Castellar del Vallès, Castellers del Riberal i els Maduixots. Hèctor Montero portaveu i membre dels Maduixots ens explicava que significa per la colla l’acta de celebrar la diada. 

Montero diada tordera 1

Fa quatre anys que la colla dels castellers l’Alt Maresme realitza les seves construccions i ja es considerada com a colla de 7 i mig tal i com ens explica el mateix Hèctor Montero.

Montero diada tordera 2

Aquesta temporada han pogut construir: vuit 4d7, catorze 3d7, dos 3d7 amb agulla i 4d7 amb agulla carregat. Setmana especial pels maduixots, per demà divendres, l’Escola Sant Jordi de Pineda de Mar (ubicació d’assaig de la colla), organitzaran un assaig especial a les 20:30h amb entrepà i beguda gratuïta pels assistents. 

Sinó podeu anar-hi us conviden a que no falteu a l’última actuació d’aquesta temporada de la colla castellera maresmenca diumenge matí.

ÚLTIMES NOTÍCIES