IniciNoticiesEducacióL’Ajuntament de Tordera decreta serveis mínims per la vaga del 8-N. A...

L’Ajuntament de Tordera decreta serveis mínims per la vaga del 8-N. A la tarda es farà marxa fins a la concentració de les 18:00h a la plaça.

vaga 8NL’Ajuntament de Tordera ha decretat serveis mínims per la convocatòria de vaga general del 8 de novembre. L’aturada està convocada per la Intersindical-CSC a Catalunya i s’hi han sumat diferents entitats de caire sobiranista, entre d’altres. El motiu de la vaga no és un altre que la defensa dels drets i les llibertats socials i laborals.

Segons ha informat el consistori, pel que fa als serveis administratius i tècnics només obrirà l’Oficina d’Atenció al Ciutadà cobrint serveis mínims, mentre que la Policia Local, la llar d’avis Can Comte i el Centre de Rehabilitació mantindran el servei ordinari.

Segons confirma la regidoria d’ensenyament, totes les escoles públiques i concertades de Tordera també s’afegeixen a l’aturada i faran serveis mínims. Es preveu que la majoria de mestres faran vaga. La biblioteca de Tordera informa que també s’afegeix a la vaga.

Ràdio Tordera emetrà una programació bàsicament musical i com a serveis mínims s’emetran els informatius de les 10:00,13:00,17:00,19:00 butlletins de la xarxa i informatiu comarcal de les 22:00.

A les 18:00, hi haurà concentracions convocades davant els ajuntaments. L’Ajuntament Tordera es suma a les concentracions d’avui a les 18:00h, per reclamar l’alliberament dels Consellers i dels Jordis i per mostrar el rebuig a l’aplicació del 155. Diverses entitats han fet una crida a les 16:30h a la rotonda del Carrion per tallar la N-II i anar en marxa fins a la concentració davant l’ajuntament.

Aquesta és la segona Aturada de País que es convoca a tot Catalunya. La primera va tenir lloc el dia 3 d’octubre, com a resposta a la brutal repressió exercida per la policia espanyola durant la celebració del referèndum en què centenars de persones van resultar ferides i on es van vulnerar i trepitjar els drets fonamentals.

ÚLTIMES NOTÍCIES