IniciNoticiesCultura L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT ANDREU, SANT JAUME I MAS MARTÍ,...

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT ANDREU, SANT JAUME I MAS MARTÍ, ORGANITZA AQUEST CAP DE SETMANA LA FESTA DEL VEÏNAT

L’Associació de Veïns de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí organtiza aquest cap de setmana la festa del veïnat. Segons el programa, les activitats previstes són les següents:
Demà dijous, 22 de juny a les 9 del vespre Passejada popular, fem salut. Sortida des de la plaça del Pi. A dos quarts 11 Correfoc des del carrer Girona fins a la pista del local Social, seguidament Nit jove amb els grups locals: Ajako Pako, Sortida d’emergència, warsick, flash back i los puntos tripis.

Divendres, 23 de juny, a les 6 de la tarda Competició de petanca davant el local social. A dos quarts de 10 de la nit Sopar de germanor (previ tiquet, fins al dia 21 de juny, al preu de 10 euros al local de l’Associació), seguidament Revetlla amb el grup Fenomenon Quartet. A la plaça del Pi. També concurs de balls de saló.
Dissabte, 24 de juny, a les 11 del matí Xocolatada davant el local social (cal portar got), a continuació Jocs de cucanya i ofici solemne a l’ermita de Sant Andreu. A les 5 de la tarda Competició de bitlles catalanes i a les 8 sardinada.
A la NIT: Ball de primavera amb el grup Maracaibo i elecció de la pubilla del veïnat.

Finalment, Diumenge, 25 de juny els actes començaran a les 9 del mati amb una Pedalada popular de 15 km (inscripcions una hora abans), a dos quarts de 11, Concurs de dibuix al local social. De tres a deu anys. A la 1 del migdia Vermut al local social, preu del tiquet 4 euros.
A les 4 de la tarda Final del concurs de Truc i Botifarra, al local social. Seguidament Festa de l’escuma.
A partir de dos quarts de 8 del vespre Audició de Sardanes i actuació de la colla Antaviana. A la plaça del Pi. Per últim Ball fi de festa amb el grup Maracaibo.

ÚLTIMES NOTÍCIES