IniciNoticiesTordera disputa la semifinal per ser la capital de "l'Alt Maresme"

Tordera disputa la semifinal per ser la capital de “l’Alt Maresme”

WhatsApp Image 2017-11-05 at 11.35.34El perfil de Facebook “MalAlt Maresme” basat en el caire de sàtira política i social de la comarca del  Maresme, manté obert el procés participatiu en forma de votacions digitals sobre quin ha de ser la pròxima “Capital de l’Alt Maresme”. Tot va començar el passat 16 d’octubre, aprofitant el context nacional, quan la pàgina de Facebook  va proclamar unilateralment la República Lliure i Tropical de l’Alt Maresme. Aquesta proclamació es va fer després que el dia 11 d’octubre, el “sí” guanyés de manera àmplia el “referèndum” català.
Tal i com informen organitzadors de la pàgina “MalAlt Maresme”, “S’ha creat un quadre eliminatori en el que s’enfronten entre si les diverses poblacions. Les que aconsegueixin més reaccions passaran de ronda.” Tordera ha passat a la fase final deixant enrere oponents com Hortsavinyà, Palafolls i, finalment, Malgrat de Mar. Així, fins al  moment actual que han arribat les localitats de Tordera i Calella. Per realitzar les votacions, s’ha de marcar la careta d’aquesta xarxa social designada a cada població. En aquest cas, Tordera depèn del vot que s’ha de realitzar amb la “Careta de sentiment frustat o enfadat”.
El guanyador de l’enfrontament, que conclourà a les 16:00h d’aquesta mateixa tarda de Diumenge 5 de Novembre, disputarà la final per intentar batre la localitat d’Arenys de Mar.

Podeu votar al següent enllaç: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1992130071062640&id=1600364930239158

ÚLTIMES NOTÍCIES