IniciNoticiesCulturaAquest mes de novembre, triplet d’espectacles familiars al Teatre Clavé

Aquest mes de novembre, triplet d’espectacles familiars al Teatre Clavé

Aquest mes de novembre, la programació familiar del Teatre Clavé arriba al moment àlgid. Tres caps de setmana amb tres propostes diferents per a petits i no tant petits. La primera d’elles arriba el dissabte 4 de novembre a les 18:00h i és la pel·lícula d’animació Capità Calçotets. Una adaptació cinematogràfica de la saga de llibres infantils Captain Underpants, escrita per Dav Pilkey que segueix de prop les aventures d’aquest divertit superheroi.

La segona proposta arriba directament des de Sicília, Itàlia. Un espectacle declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2011: Opera del Pupi. Així és com s’anomena el teatre tradicional de marionetes originari de Sicília i nascut a meitat del segle XIX, caracteritzat per la construcció manual dels titelles de fils i la manipulació a la vista del públic durant l’espectacle. El dissabte 11 de novembre a les 18:00h la Compagnia Opera dei Pupi Brigliadoro de la ciutat de Palerm estrena a Catalunya, de la mà de Teatres en Xarxa, un espectacle d’aquest gènere que duu el títol “Batalla d’Orlando i Rinaldo per l’amor de la bella Angèlica”, una adaptació de la literatura popular cavalleresca.

El tercer espectacle del cicle familiar que tindrà lloc aquest mes de novembre al Teatre Clavé s’emmarca en el festival El més petit de tots, una programació adreçada als infants més menuts que es duu a terme a 14 ciutats i teatres d’arreu de Catalunya i que enguany arriba a la 13a edició. En aquesta ocasió, el dissabte 18 de novembre el Teatre Clavé acollirà l’espectacle de dansa contemporània Akari de la companyia sevillana Da.Te Danza. Una proposta al voltant del món de la llum amb una posada en escena molt cuidada i amb un aforament reduït. D’Akari se’n faran dues funcions: una a les 17:00h i l’altra a les 18:00h.

El director del Teatre Clavé, Josep Navarro assegura que tenen el repte d’ampliar públic en aquesta programació.

navarro public

Les entrades pels espectacles del cicle familiar tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web http://entrades.teatreclave.cat o bé a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i els dies de la funció des d’una hora abans que comenci l’espectacle. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.

ÚLTIMES NOTÍCIES