IniciNoticiesEsportsHoraris dels partits dels primers equips torderencs 4-5 novembre

Horaris dels partits dels primers equips torderencs 4-5 novembre

hoquei josaletaPer encetar el cap de setmana tenim un derbi apassionant a la tercera catalana de futbol. El Club Futbol Tordera visita la ciutat esportiva de Blanes a les 17:00h de la tarda per enfrontar-se al CD Blanes. El duel serà retransmès en directe per Ràdio Tordera.

A la mateixa hora el Futsal Tordera visitarà la pista del Vilafant a les 17:00h amb l’objectiu de poder retrobar-se amb la victòria en aquesta jornada. A les 18:15h serà el torn per l’Athletic Club Tordera Parc al pavelló dels Països Catalans contra el Lloret Esportiu.

A les 19:45h el Club Patí Tordera intentarà seguir amb la mateixa línia positiva en aquesta quarta jornada de la primera nacional espanyola. Rep el Josaleta un equip del País Basc debutant a la competició. El partit serà retransmès per l’equip del Som Club Patí Tordera.

De cara a diumenge, el sènior femení del CEEB Tordera jugarà a casa a les 12:15h i rebrà la visita del CB Sant Gervasi i el sènior masculí del CEEB de segona disputarà la seva cita esportiva a domicili contra el UER Pineda de Mar.

ÚLTIMES NOTÍCIES