IniciNoticiesPolítica EL MINISTERI DE FOMENT POSA A LICITACIÓ EL PROJECTE DE DESDOBLAR...

EL MINISTERI DE FOMENT POSA A LICITACIÓ EL PROJECTE DE DESDOBLAR L’N-II ENTRE TORDERA I MAÇANET SENSE CONCRETAR-NE EL TRAÇAT.

El Ministeri de Foment ha posat a licitació el contracte per redactar el projecte del desdoblament de l’N-II entre Tordera i Maçanet de la Selva, però no concreta quin traçat s’acabarà fent. Actualment hi ha sobre la taula dues alternatives: l’opció nord, més paral·lela a l’actual traçat i que passa més a prop de Tordera, i l’opció sud, que preveu fer transcórrer la carretera per Blanes i per la zona del Vilar.
Foment ha posat a licitació la redacció del projecte per 2,5 milions d’euros. Descriu que el tram tindrà una longitud de 8,5 quilòmetres i es preveuen dos enllaços i vuit estructures de tipologia diferent. Entre aquestes, es projecten tres túnels naturals dobles i un fals túnel, i la velocitat de la via serà de 100 km/ h. La carretera nova estarà formada per dues calçades de 7 metres cadascuna, les quals inclouran dos carrils de circulació per banda. A més, es preveu enllaçar el desdoblament amb la prolongació de la carretera C-32 i l’autopista de la costa.
La nota de premsa enviada pel Ministeri de Foment inclou un mapa de la zona d’actuació però no determina quin traçat és el que finalment s’ha escollit.

ÚLTIMES NOTÍCIES