IniciNoticiesEsportsTORDERA ORGANITZA AMB ÈXIT EL CAMPIONAT TERRITORIAL DE PATINATGE ARTÍSTIC CATEGORIA CADET...

TORDERA ORGANITZA AMB ÈXIT EL CAMPIONAT TERRITORIAL DE PATINATGE ARTÍSTIC CATEGORIA CADET MASCULÍ I FEMENÍ.

Tordera va ser l’escenari aquest passat cap de setmana del Campionat territorial de Barcelona de Patinatge Artístic Categoria Cadet masculí i femení.

En només dues setmanes, la secció de patinatge artístic de club patí Tordera va poder organitzar aquest esdeveniment, encarregat per la federació patinatge. Tant la mateixa federació com els clubs participants han destacat la bona organització de la competició.

En aquest campionat i participaven 24 clubs amb un total de 33 patinadores i 7 patinadors. La Secció de Patinatge del Club patí Tordera presentava tres patinadores en aquest campionat i el resultat va ser molt positiu. Les tres patinadores van executar uns exercicis de patinatge molt bons i de molta qualitat.

La patinadora Nadia Alsinet va aconseguir una excel·lent 2ª posició en la modalitat de Lliure i la 1ª posició en la modalitat de combinada. La patinadora Ariadna Ginesta va aconseguir una molt bona 5ª posició en la modalitat de Lliure i la patinadora Claudia Clusellas a la qual li van trair els nervis el primer dia va aconseguir una 17ª posició. Amb aquests resultats tant la Nadia Alsinet, com l’Ariadna Ginesta es classifiquen per el campionat de Catalunya d’aquest any.

ÚLTIMES NOTÍCIES