IniciNoticiesEntitatsRàdio Tordera condemna la possible intervenció de TV3, Catalunya Ràdio i l'ACN...

Ràdio Tordera condemna la possible intervenció de TV3, Catalunya Ràdio i l’ACN per part de l’Estat

logo-vermellEl consell d’administració i l’assemblea de membres de Ràdio Tordera, es vol afegir a les mostres de rebuig i condemna que aquest darrer cap de setmana diferents mitjans de comunicació i institucions han fet públiques referents a les mesures proposades pel govern de l’estat, en aplicació de l’article 155 de la Constitució, que suposen, entre altres coses, la intervenció dels mitjans públics catalans (TV3, Catalunya Ràdio i l’ Agència Catalana de Notícies).

En un comunicat, Ràdio Tordera, com a ràdio local compromesa amb la informació de proximitat i la divulgació de la cultura local, vol donar tot el seu suport als treballadors dels mitjans públics catalans reconeixent la important tasca que desenvolupen i han desenvolupat al llarg de la seva història.

Considera que la pluralitat i la vàlua de tots els seus treballadors està fora de qualsevol dubte i per tant mereixen tota la confiança per part de la ciutadania catalana.

Tal com manifesta el comunicat del Col·legi de Periodistes de Catalunya, cap situació, per excepcional que sigui, ha de comportar un pas enrere a la llibertat d’expressió o d’informació.

La nostra emissora té la ferma voluntat de seguir treballant amb els mateixos criteris de rigor i de pluralitat, al servei de la vila i del país.

ÚLTIMES NOTÍCIES