IniciNoticiesEducacióProjecte per instal·lar desfibril·ladors a l’Institut Lluis Companys

Projecte per instal·lar desfibril·ladors a l’Institut Lluis Companys

institut pulesres desfibriladorL’Institut Lluís Companys ha engegat, per aquest any, un projecte d’educació de valors als estudiants centrat en la participació ciutadana i la generositat envers la resta de persones. D’aquesta forma, posicionant-se cap a l’àmbit de la salut, es va presentar un programa que proporciona dos mesos de material per recaptar diners. Si es pot aconseguir l’objectiu de finançament, al final d’aquest període, s’hi podrà instal·lar un desfibril·lador que, tal i com explica la Professora Eulàlia Moral de l’IES Lluís Companys, estarà a l’abast de tots els ciutadans.

desfibrilador lluis companys 1

Tal i com avança Eulàlia Moral, hi haurà suport de l’Ajuntament de Tordera i la Creu Roja. Aquests últims seran els encarregats de realitzar cursos per a poder ajudar en cas d’una mort sobtada. Aquestes activitats es realitzaran un cop acabat el termini de prestació de material, després de la venda dels productes. La venda buscarà el finançament a través de la venda de 600 polseres, amb el preu de 3€ cadascun. Els encarregats de poder aconseguir l’objectiu, són els mateixos alumnes. Segons afirma l’Eulàlia, les ganes de participació del grup va permetre engegar el projecte, que va arrencar fa poc més de tres setmanes i ja han pogut vendre les primeres polseres. La professora de l’Instuitut torderenc remarca que tots els beneficis seran destinats a l’objectiu del projecte.

desfibrilador lluis companys 2

Els alumnes, en una entrevista al Tordera en Directe, afirmaven que estan molt contents de poder començar aquesta nova experiència on, a més de poder realitzar un projecte comú pel poble, aprenen i agafen nocions en el món de la venda, “passant una bona estona amb els companys”. Des de l’Escola Institut Lluís Companys, fan una crida a la població per tal d’aconseguir un benefici comú, que pot salvar la vida dels torderencs i torderenques.

ÚLTIMES NOTÍCIES