Valoració positiva de la 5a Fira del Conte a Tordera


fira contePer cinquè any consecutiu, gran èxit de públic a la Fira del Conte de Tordera, que s’ha celebrat aquest passat dissabte. Un any més, nens i nenes amb les seves famílies van gaudir de conta-contes, tallers, jocs interactius fabricats amb material reciclat i moltes altres activitats d’animació i de caire infantil. En aquesta nova edició, i com a novetat, en destaquen les lectures realitzades durant diferents punts horaris del dia de la novel·la “Tots els Contes” de Prudenci Bertrana. D’aquesta forma, la Fira del Conte comptava amb actes dins de l’any Bertrana que el municipi torderenc ha estat celebrant durant el transcurs de tot aquest període. Marçal Vilajeliu, regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Tordera, es mostra molt satisfet amb l’èxit d’assistència de la fira.

marcal fira conte 1

La Fira del Conte es va celebrar, com ja és habitual, entre la Plaça de l’Església i la Plaça de l’Ajuntament. Amb una bona assistència de visitants, l’objectiu era molt clar:

marcal fira conte 2

El regidor de promoció econòmica, Marçal Vilajeliu, està satisfet amb la realització de les activitats de tot el dia, i recorda algunes de les activitats destacades d’aquest any.

marcal fira conte 3

Amb la incorporació de les lectures de Bertrana i de les diferents actuacions, gent de la zona, a més dels torderencs i torderenques, van assistir a Tordera per poder gaudir de tots aquests actes, segons apunta el regidor de promoció econòmica. A partir d’aquí, i amb previsió de reunir-se amb els firaires, expositors i organitzadors per realitzar una valoració final, des de l’Ajuntament de Tordera es voldria comptar, per l’any vinent, amb la 6a Fira del Compte. Ens ho explica el regidor de l’ajuntament de Tordera, Marçal Vilajeliu.

marcal fira conte 4

De nou, l’espai de la Fira del Conte va tornar a ser un marc de singularitat, qualitat i dinamisme, gràcies als espais d’animació.

Ara, la propera fira prevista a Tordera és la de Nadal. A més a més, des de l’Ajuntament de Tordera s’anuncia les “Primeres jornades empresarials”, un projecte amb la participació de la Diputació de Barcelona on s’hi comptarà amb diferents xerrades de caire econòmic, d’innovació i motivacional. Aquest acte es realitzarà el pròxim 4 de Desembre.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca