Avui es presenta públicament el projecte de pressupostos participats


pressupostos participatsL’Ajuntament de Tordera impulsa, en el marc de la participació ciutadana, el projecte de Pressupostos Participats a través del qual els ciutadans i ciutadanes podran proposar, debatre i decidir el destí d’una part del Pressupost Municipal.

El projecte de pressupostos participats s’instrumentarà mitjançant diferents òrgans de participació:  el Consell veïnal, les assemblees de zona i l’equip tècnic i jurídic de valoració. Així, la ciutadania presentarà i debatrà les propostes a través d’aquest òrgans, alguns dels quals seran de nova creació com el Consell Veïnal de Tordera i les assemblees de les zones que, a dia d’avui,  no compten amb associacions de veïns consolidades. Les propostes que es recullin, prèvia validació, es sotmetran a votació, i s’executaran a cada zona les que hagin obtingut un major nombre de vots. Ho explica el regidor de Som Tordera, Salvador Giralt.

pressupost participatiu SOM

El procés dels pressupostos participats es dividirà en tres fases d’execució:  la primera serà de presentació de propostes i es durà a terme entre els mesos de novembre i desembre. La segona fase, que tindrà lloc entre els mesos de novembre i gener,  servirà per debatre les propostes a les assemblees de zona i al Consell veïnal. La darrera fase tindrà lloc al mes de març i serà el període de votacions. Rafa Delgado és regidor del PSC a l’ ajuntament.

pressupost participatiu PSC

La presentació pública del Consell Veïnal i el projecte de pressupostos participats tindrà lloc el proper 20 d’octubre, a les 19:00h al Teatre Clavé. Aquest mateix dia es donarà a conèixer el calendari definitiu de trobades tant del consell veïnal com de les assemblees de zona per totes aquelles persones que estiguin interessades a assistir-hi.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca