El CPTordera, el segona femení del CEEB Tordera i el sènior de l’Athletic juguen a casa


cartell partit hoqueiAquest proper cap de setmana la meitat dels primers equips torderencs jugaran a casa. La jornada s’iniciarà dissabte a les 16h de la tarda amb el Club Futbol Tordera de tercera catalana. Visiten el camp de la Salle de Girona i el partit el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera. A les 20:30h al pavelló parroquial arribarà l’estrena a casa del Club Patí Tordera de la primera nacional. Rebran la visita del CP Taradell i l’enfrontament també serà retransmès per la 107.1FM amb l’equip del Som Club Patí Tordera. De cara a diumenge tindrem la resta de duels. El sènior masculí del Futsal Tordera visita la pista del Lloret Esportiu a les 17:30h mentre que l’Athletic Club Tordera Parc rebrà el Lloret Esportiu “A” al pavelló dels Països Catalans a les 18:00h. Just després del partit de futbol sala, el mateix pavelló acollirà el partit de la segona catalana femenina de bàsquet entre el CEEB Tordera i el CB Granollers. A les 18:45h el sènior masculí del CEEB buscarà la primera victòria de la temporada visitant la pista del FD Cassanenc.