El CPTordera, el segona femení del CEEB Tordera i el sènior de l’Athletic juguen a casa


cartell partit hoqueiAquest proper cap de setmana la meitat dels primers equips torderencs jugaran a casa. La jornada s’iniciarà dissabte a les 16h de la tarda amb el Club Futbol Tordera de tercera catalana. Visiten el camp de la Salle de Girona i el partit el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera. A les 20:30h al pavelló parroquial arribarà l’estrena a casa del Club Patí Tordera de la primera nacional. Rebran la visita del CP Taradell i l’enfrontament també serà retransmès per la 107.1FM amb l’equip del Som Club Patí Tordera. De cara a diumenge tindrem la resta de duels. El sènior masculí del Futsal Tordera visita la pista del Lloret Esportiu a les 17:30h mentre que l’Athletic Club Tordera Parc rebrà el Lloret Esportiu “A” al pavelló dels Països Catalans a les 18:00h. Just després del partit de futbol sala, el mateix pavelló acollirà el partit de la segona catalana femenina de bàsquet entre el CEEB Tordera i el CB Granollers. A les 18:45h el sènior masculí del CEEB buscarà la primera victòria de la temporada visitant la pista del FD Cassanenc.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca