IniciNoticiesCulturaDiumenge arriba l’espectacle "Lucis et Umbrae" a Tordera

Diumenge arriba l’espectacle “Lucis et Umbrae” a Tordera

lucisetumbrae_teatreclaveDesprés d’estrenar-se al Teatre Nacional de Catalunya, l’espectacle Lucis et Umbrae arribarà a Tordera aquest diumenge 22 d’octubre.

Lucis et Umbrae és un espectacle multidisciplinari a partir del món de la llanterna màgica amb uns ingredients escènics de luxe —l’il·lusionisme de Sergi Buka i la música en directe de Jordi Sabatés, amb una dramatúrgia de Victoria Szpunberg— per parlar sobre el lloc de la fantasia en el món contemporani. Un festival d’ombres i llums a través d’aquest artefacte fascinant que va inaugurar les noves tècniques per representar la realitat i va preparar el salt de la pintura cap al món audiovisual. Ho explica l’il·lusionista Sergi Buka.

Sergi Buka

Després d’estrenar-se el passat mes de maig al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), Lucis et Umbrae arriba ara a Tordera en una ocasió privilegiada per veure en moviment una col·lecció històrica de plaques per a llanterna màgica amb un valor patrimonial incalculable. L’espectacle es podrà veure el proper diumenge 22 d’octubre a les 18:00h a la Sala Gran del Teatre Clavé.

Les entrades per Lucis et Umbrae tenen un preu de 12€ si es compren dies abans de l’espectacle i de 13€ si s’adquireixen a taquilla el mateix dia de la funció. Els canals de venda d’entrades són els habituals: a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i al web www.teatreclave.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES