IniciNoticiesEsportsEl torderenc Pol Puig es va proclamar Campió de Catalunya màsters de...

El torderenc Pol Puig es va proclamar Campió de Catalunya màsters de tennis de la categoria benjamí masculí

pol puig tenisA partir d’ara l’esport del tennis també forma part dels èxits que aconsegueixen els esportistes torderencs. Amb 10 anys, en Pol Puig, es va proclamar campió de Catalunya Màsters de Tennis de la categoria benjamí masculí. Una fita que no es gens fàcil aconseguir-la amb molts entrenaments i partits a l’esquena. La competició va iniciar-se a finals de juny, es disputa cada setmana fins a finals de setembre. Durant aquest temps es va acumulant una puntuació pel rànquing final. En Pol va aconseguir més de 90 punts, entrant com a número, cap de sèrie de les finals de màsters de Catalunya. El desenllaç ja el coneixem, campió de la seva modalitat. En declaracions a Ràdio Tordera el mateix torderenc ens explicava com havia anat l’últim duel.

Puig tennis 1

En total a la setmana en Pol entrena dotze hores i aquesta temporada també ha estat seleccionat per la selecció catalana. Ell mateix ens comentava com havia aconseguit aquest repte.  

Puig tennis 2

El tennis no és un esport que a la nostra zona sigui dels més practicats. El torderenc ens desvetllava com s’havia endinsat en aquest hobbie.

Puig tennis 3

En Pol Puig serà aquesta nit en directe al programa esportiu diari de Ràdio Tordera, “El Show dels Esports”.

ÚLTIMES NOTÍCIES