IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA DE JOVENTUT FA UN BON BALANÇ DEL PRIMER ANY DE...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT FA UN BON BALANÇ DEL PRIMER ANY DE FUNCIONAMENT DEL CASAL DE JOVES. L’EQUIPAMENT CELEBRARÀ L’EFEMÈRIDE AMB DIVERSES ACTIVITATS AL LLARG DEL CAP DE SETMANA.

El Casal de Joves de Tordera compleix a finals de mes el seu primer aniversari. El regidor de Joventut, Marc Unió, ha valorat molt positivament el primer any de vida del Casal i n’ha destacat la bona rebuda i participació a cadascun dels actes, tallers i cursos que s’hi han realitzat.

Segons les dades facilitades per la regidoria, el Casal de Joves ha rebut una mitjana de 40 visites diàries. Durant l’any s’han organitzat 18 tallers, amb uns 150 participants, mentre que les activitats periòdiques com xerrades, tornejos i festes temàtiques han comptat l’assistència mitjana d’unes 130 persones. Els concerts i les exposicions també han comptat amb una participació notable, unes 600 persones, mentre que els bugs d’assaig compten ja amb una important afluència de grups (28) que utilitzen aquest servei. En motiu del primer aniversari del Casal, la Regidoria de Joventut i el mateix Casal han organitzat diferents activitats. Entre aquests actes, destaquen avui la Master Class de guitarra amb el músic Pep Sala adreçada als músics locals que assagen periòdicament als bucs del Casal. La Master Class tindrà lloc a les 5 de la tarda, mentre que a les 8 del vespre, a la biblioteca el músic i cantant farà una conferència sota el títol “Com fer música al segle XXI i no morir en l’intent”.
Al finalitzar la xerrada, sobre dos quarts de 10, hi haurà una botifarrada al Casal (preu del tiquet: 4 euros) i un concert amb els grups Aginst de gravity, Surfing Quatro, Capricornio, Los poetas rebeldes, Hora Rusa i altres. Escoltem el regidor Marc Unió.

De cara a demà, 21 de març a les 4 de la tarda s’ha programat un taller gratuït de breakdance, a les 5 de la tarda es farà un taller gratuït de Dj i a la nit hi haurà un concert al bar la Gresca. Ja per diumenge, 22 de març, s’ha programat una tarda de malabars de 3 de la tarda a 9 del vespre, tallers, espectacles i concerts amb malabars, bastó del diable i el grup Tabú Dejavú.

ÚLTIMES NOTÍCIES