IniciNoticiesComerçMÉS DE 70 EMPRESARIS PARTICIPEN EN LA DARRERA JORNADA GETTING CONTACTS CELEBRADA...

MÉS DE 70 EMPRESARIS PARTICIPEN EN LA DARRERA JORNADA GETTING CONTACTS CELEBRADA A TORDERA.

El teatre clavé va acollir ahir més de 70 empreses, professionals i negocis en la darrera trobada de les jornades Getting Contacts. Aquestes jornades són un projecte àmpliament provat arreu del món que es basa en entrevistes curtes (d’uns 15 minuts) entre empresaris i comerciants per tal poder aprofundir en possibles relacions comercials. En aquest programa i participaven 8 ajuntaments del Maresme entre els que es trobava Tordera. El regidor de promoció de la vila i conseller de promoció econòmica del consell comarcal del Maresme, Bernat Costas valorava molt positivament el projecte i assegurava que s’intentarà repetir de cara l’any vinent.

Com dèiem, més de 70 empreses van participar en la trobada getting contacts de Tordera. Algunes d’elles ens valoraven als nostres micròfons el funcionament de la jornada.

L’objectiu global de les Jornades era ampliar, enfortir i generar sinèrgies entre empreses i crear una autèntica xarxa per tal de cohesionar el teixit empresarial local. La voluntat dels ajuntaments i consell comarcal és repetir l’experiencia l’any 2010.

ÚLTIMES NOTÍCIES