IniciNoticiesEsportsVictòria del CFTordera, empat del CPTordera i derrotes amb futbol sala

Victòria del CFTordera, empat del CPTordera i derrotes amb futbol sala

WhatsApp Image 2017-10-16 at 12.32.58(1)La jornada esportiva d’aquest passat cap de setmana ens deixa diversos marcadors en els diferents enfrontaments dels primers equips torderencs.

Comencem amb el primer equip del Club Futbol Tordera. El passat dimecres 11 d’octubre va jugar el partit aplaçat contra el CE Farners de la quarta jornada de lliga. Els grocs i vermells van fer un mal partit i van perdre per 2-4. Ahir, ja van arreglar la situació i van superar l’Arbúcies per un clar 5-2 amb remuntada inclosa dels torderencs.

El sènior masculí del CEEB Tordera encara no coneix la victòria aquesta temporada. Els verds que militin a la segona catalana van encaixar la cinquena derrota consecutiva contra el CB Granollers per un ajustat 60-63. El sènior femení de la mateixa entitat va aplaçar el seu partit per divendres 20 d’octubre.

Estrena agredolça del Club Patí Tordera a la primera nacional espanyola amb el derbi maresmenc contra el CH Mataró. Els torderencs també van haver de remuntar el duel i fins i tot van posar-se per davant amb el 2-3. Però a tant sols 20 segons pel final, els locals finalment van aconseguir l’empat al marcador deixant el definitiu 3-3.

L’equip sènior de l’Athletic Club Tordera Parc no va poder superar el Vall-Llobrega per un marcador final de 5-3 i el sènior del Futsal Tordera també van encaixar una derrota contra el Lloret Esportiu per 1-3.

ÚLTIMES NOTÍCIES