El regidor Vilajeliu convençut que empreses com Inditex o Decotec continuarien a Tordera malgrat una declaració d’ independència


EMPRESA21La possible declaració unilateral d’independència de Catalunya ha provocat que alguns bancs i empreses hagin decidit traslladar la seva seu social fora de Catalunya. Això ha generat una situació d’incertesa per molta gent que està cancel·lant els seus comptes en aquests bancs. El regidor d’ Hisenda i Promoció Econòmica del PdeCAT a Tordera, Marçal Vilajeliu, ha demanat tranquil·litat i ha assegurat que aquest canvi de seu social és només una mesura de protecció dels diners en el cas d’una declaració unilateral d’independència. Vilajeliu també ha declarat que Catalunya seria viable econòmicament en el cas que es declarés la independència.

Vilajeliu 1

Tordera acull empreses com Inditex, Decotec, Mercadona o Suntory. El regidor Marçal Vilajeliu està convençut que aquestes empreses continuaran a Tordera, malgrat Catalunya es declari un estat independent. Recorda que aquestes empreses valoren la situació econòmica de la zona, la localització o la formació dels treballadors, i que això ho tenen a Tordera.

Vilajeliu 2

La incertesa preocupa els empresaris i la Conselleria d’Empresa s’ha reunit aquesta setmana amb representats de multinacionals ubicades a Catalunya i amb altres que contemplen la possibilitat d’invertir-hi.