Tordera commemora la setmana mundial de la lactància materna


wbw2016-logo-spaA Catalunya, com a molts països europeus, la Setmana Mundial de la Lactància Materna se celebra cada any a principis  d’octubre. El seu objectiu és promoure l’alletament matern i donar eines per afavorir-ne el manteniment entre les mares. La campanya reivindica diverses accions, com ara ampliar la baixa per maternitat a sis mesos i, en cas que no sigui possible, compensar-ho amb d’altres formes de llicència que permetin la continuïtat de la lactància. Altres iniciatives que es proposen són facilitar a les mares la reincoporació al lloc de treball amb disposició d’un temps i un lloc per alletar, espais on extreure’s la llet i emmagatzemar-la, i també promoure el suport dels companys de feina.

En el marc de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, Des de la Comissió de Lactància materna del CAP Tordera i la biblioteca organitzen avui una activitat familiar. Es demana portar un  nino/nina i  escoltar contes per celebrar la setmana de la lactància. L’ activitat començarà a les 18h i no cal inscripció prèvia.

La infermera en pediatria, Anna Pol recorda que el CAP de Tordera compleix el Codi Internacional de Succedanis de la Llet Materna i que des de l’Equip d’Atenció Primària recomanen sempre la lactància materna.

lactancia

La lactància materna és la forma biològica i natural d’alimentar els nadons. Influeix de manera positiva, tant biològicament com emocionalment, en la salut de la mare i de l’infant. Els beneficis de l’alletament matern per a la mare i per al nadó són molts, no tan sols de caràcter físic, sinó també de tipus psicològic i emocional
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca