ANC Tordera expectant davant una possible declaració d’independència


assembleaSetmana determinant per al procés d’independència. El president de la Generalitat compareixerà avui a les sis de la tarda al Ple del Parlament per explicar quina lectura fa de tot el que ha passat els últims dies a Catalunya. Un ple que s’havia de fer aquest dilluns, però que el Tribunal Constitucional va suspendre quan encara no s’havia ni convocat.

La ANC Tordera creu que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont “té la voluntat de complir el mandat de l’1-O” i seguirà els passos de la llei del Referèndum. Així ho han assegurat el seu coordinador, Àngel Vallicrosa en declaracions a Ràdio Tordera.

vallicrosa declaracio

Mentrestant, de tot arreu arriben ofertes i propostes per a la mediació al conflicte. Des de les propostes internes –com la comissió promoguda pel Col·legi d’Advocats de Barcelona amb altres col·legis professionals, sindicats, patronals i institucions acadèmiques, amb la intenció “d’aixecar ponts de diàleg i entesa”, fins a propostes de figures de la política internacional, com el grup The Elders, una associació de líders mundials que treballen per la pau i els drets humans on hi ha persones com Kofi Annan, Ban Ki-moon, Jimmy Carter i Desmond Tutu.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca