Valoració positiva del nou sistema d’autopréstec a la biblioteca


autoprestecValoració positiva de les primeres setmanes en funcionament del servei d’autopréstec a la biblioteca de Tordera. El sistema ofereix un servei més proper i més ràpid pels usuaris a la vegada que el personal de la biblioteca disposa de més hores per realitzar noves mostres literàries i activitats de foment de la lectura. També, comporta una millora pel que fa a la preservació de la intimitat de l’usuari perquè el personal de la biblioteca no ha de manipular els documents que es vol endur cap a casa. Sílvia Anfrons és la directora de l’equipament.

balanc autoprestec

La posada en funcionament ha implicat canviar el procés d’etiquetatge del fons documental i bibliogràfic i l’activació de les etiquetes de radiofreqüència per posar en marxa el sistema automàtic. Cal destacar que el procés d’adaptació també ha suposat canvis físics a la Biblioteca, com ara la porta principal per una nova porta automàtica, la nova disposició de la zona de música i cinema i l’augment de les zones d’exposició de llibres i material divers.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca